fredag 19 augusti 2011

Kommentarsproblem

Hej! Jag har fått besked om att kommentarer faller bort här på min blog. Kan inte ni som varit med om det kommentera (?!!!). Jag ska sen höra av mig till teknikövervakaren.

9 kommentarer:

  1. Om man inte redan är inloggad med sitt bloggerkonto så sker det numera i två steg och då försvinner ibland kommentaren på vägen. Kan det vara det? Jag t ex, ÄR inloggad just nu. Gör ett försök, a.k.a testing.

    SvaraRadera
  2. Det blev två steg trots min föruttänksamhet, eftersom du har rullstolen på. Själv tycker jag inte att den behövs. Blogger filtrerar spam och du kan ha kommentarsmoderering på inlägg äldre än två veckor t ex. A.k.a lagom.

    SvaraRadera
  3. "Rullstolen på", oj, så långt trodde jag inte det gått :)
    DEt där är abrakadabra för mig. Men jag ska kolla.

    En annan sak: Om man varit inlogga för att kommentera hos ngn ska man tydligen vara utloggad för att kommenterandet ska funka på nästa blogg. Kan det gälla även ens egen blogg; att ingen kommer in innan jag loggat ut?

    SvaraRadera
  4. Den där grejen där man ska skriva av ett gäng bokstäver, menar jag.

    Nej, är man inloggad hos Blogger så är det enklare att kommentera även andras blogspotbloggar. Och om du är inloggad har inte med saken alls att göra. Mitt råd är att ta bort rullstolen.

    SvaraRadera
  5. Det strular för mig också ibland när jag kommenterar hos dig. Behöver vara inloggad på wordpress och ibland när jag är det så tar det liksom i alla fall inte. Och sen plötsligt funkar det. Eftersom det här händer brukar jag numera skriva kommentaren separat i Note pad eller liknande och sen kopiera och klippa in den. Då har jag den ju kvar även om den försvinner och slipper försöka komma ihåg vad jag ville säga! Man vill ju inte tappa bort sina pärlor i cyber space./Gabrielle RW

    SvaraRadera
  6. Gabrielle - är det just hos mig det strular till sig, eller mer allmänt?
    Jag fattar fortfarande inte riktigt problemet, men har öppnat upp ngn (fall)-lucka som Karin föreslog.

    SvaraRadera
  7. Efter vad jag minns är det bara på Blogger/Gabis Annex som jag behöver vara inloggad för att kommentera. Jag kommenterar ibland på andra Blogger-bloggar som Björnholm och Miras Mirakel och där kan jag skriva utan att vara inloggad på Wordpress. Fast nu är det där inget stort problem med Gabis Annex. Jag har ju fattat hur jag ska göra hos dig och får det nog ändå att funka för det mesta.

    Rullstolen som Karin S kallar det har jag inte brytt mig om att använda i min egen blogg. Håller öppet istället. Jag har lagt en gräns för hur många länkar folk får ha med i sina kommentarer. Och så tar jag bort kommentarer som är otrevliga eller bara reklam för nåt. Kanske skulle jag behöva "rullstolen" om jag hade oerhört många besökare - typ Blondinbella och sånt, ha ha! That'll be the day...
    Som det är nu är det i varje fall hanterligt utan rullstol./Gabrielle RW

    SvaraRadera
  8. Men hörrni; vad är den korrekta tekniska beteckningen på den där rullstolen som alla pratar om? Gunnar P kallar sig tom för rullstolsraggare. Och jag fattar fortfarande inget. Det är till att vara tekniskt förtappad.

    SvaraRadera
  9. Jaha, nu tror jag att jag fixat det lilla hattricket. Vi får se vad ni säger.

    Och nu minns jag också "rullstolen" på andras bloggsidor. Jag går från klarhet till klarhet.

    Hemma igen Gabrielle? Jag förväntar mig en del naturlyrik från Hälsingekusten framöver.

    SvaraRadera