onsdag 30 december 2020

För ett nytt år

 

Önskar så att jag stod just här och fullt upprymd såg ut över ett månbelyst landskap, så som det har varit ibland i vintertid. Ingen annan än Munch kan fånga det. Önskar också att nästa år befriar oss från allt tråkigt i livet som tvingat sig på oss detta år. Önskar mer frihet, fler resor, fler möten med alla dem man tycker om. Mer lust att arbeta och skapa, för även den lusten förtvinar lite i all nödvändig isolering. Men snart, ganska snart, börjar livet om, på alla nivåer. Önskar er alla ett glädjerikt nytt år !

7 kommentarer:

 1. Gott Nytt År!
  Ja, vi får önska oss friare levnadsformer och annat än bara avstånd i tankarna.
  Tack för tänkvärda inlägg och inte minst inspirerande bilder under året som gått!

  SvaraRadera
 2. Jag önskar dig allt, med råge allt, gott på det nya året! Och tack för ännu ett år med intressanta bloggtexter!

  SvaraRadera
 3. Hej där, båda två. Kul ändå, inte minst i isoleringstider, att vi har varann i lilla blogg-pubens litterära hörna.

  SvaraRadera
 4. Allt gott för det nya året!

  SvaraRadera
 5. Tack, Gabrielle! Sådana landskap är det ju inte, men jag står ofta vid mitt arbetsrumsfönster och ser ut över hustak och flera kilometer söderut och mycket himmel. Den har alltid funnits där men aldrig har jag uppskattat den som jag lärt att göra under året som gått.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det där är ju det enda som är bra med det här konstiga året, att man ser saker man tagit för givna, att man blir mer berörd av andra människors välvilja, att man kanske dessutom blir mer kontemplativ eller stillsam.

   Radera