tag:blogger.com,1999:blog-4299062903985889287.post8465734190866711603..comments2024-03-03T02:38:01.066+00:00Comments on Gabis Annex: Förtätad AubergineGabrielle Björnstrandhttp://www.blogger.com/profile/15358068463950842245noreply@blogger.comBlogger6125tag:blogger.com,1999:blog-4299062903985889287.post-25195110819825863602013-08-18T16:10:00.612+00:002013-08-18T16:10:00.612+00:00Tack Gabrielle. Så ska det gå till för spontaniste...Tack Gabrielle. Så ska det gå till för spontanister! <br />Det enda som behöver mogen eftertanke är lammstekar och fiskrätter. Gabrielle Björnstrandhttps://www.blogger.com/profile/15358068463950842245noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4299062903985889287.post-86936254985757182832013-08-18T16:00:56.481+00:002013-08-18T16:00:56.481+00:00Trevligt inlägg. Ska prova. Tycker om det där &quo...Trevligt inlägg. Ska prova. Tycker om det där "Jag höftar alltid". Det stämmer rätt bra på mig också. Vilket ibland är en källa till diskussion mellan min man och mig. Typ: Hur gjorde du det här? Inte 17 vet jag, jag tog lite sånt och sen lite sånt och så kanske lite lite sånt också. Hur mycket då? Nej, det vet jag inte...<br />Men bra blev det och det är ju huvudsaken. Gabrielle RWhttp://rolandwalden.wordpress.com/noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4299062903985889287.post-23303433270671449672013-08-17T21:59:14.656+00:002013-08-17T21:59:14.656+00:00Mera smak, si.Mera smak, si.Gabrielle Björnstrandhttps://www.blogger.com/profile/15358068463950842245noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4299062903985889287.post-27450467018524046292013-08-17T21:58:33.956+00:002013-08-17T21:58:33.956+00:00Nu blir jag nyfiken: är det i Bretagne som kockorn...Nu blir jag nyfiken: är det i Bretagne som kockorna odlas specifikt, eller över hela landet? Och: Bor ni i Bretagne nu?<br /><br />Koktiden nemas problemas, snarare att jag gläömmer och kokar för länge; det värsta man kan göra mot en aristokrat ; )Gabrielle Björnstrandhttps://www.blogger.com/profile/15358068463950842245noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4299062903985889287.post-60009237651644509712013-08-17T18:22:39.367+00:002013-08-17T18:22:39.367+00:00Förtätad aubergine, förresten. Sâ fint!Förtätad aubergine, förresten. Sâ fint!FransyskanHhttp://fransyskanh.blogspot.comnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4299062903985889287.post-24435468873923463332013-08-17T18:21:56.941+00:002013-08-17T18:21:56.941+00:00âh, ljuvligt!! och kronärtskocka, oh ja, här kalla...âh, ljuvligt!! och kronärtskocka, oh ja, här kallas den lokala varianten "Le prince de Bretagne" och det är ju bara att hâlla med. Tips om du en gâng kommer över en tryckkokare (om du inte kanske har en): vips gâr koktiden ned till tolv-fjorton minuter... vilket för min del blev anledning nog till tryckkokare! (för det och sparris). Aubergine-receptet skall med ens prövas. Lâter perfekt.FransyskanHhttp://fransyskanh.blogspot.comnoreply@blogger.com