söndag 6 oktober 2013

Blogger tvångsannonserar

Kära bloggvänner - på Blogger. Vad är det som händer? Får ni också dessa vedervärdiga reklamsidor i er bloggrulle? Alltså den som innehåller ens mest lästa "vänner", innehåller nu meningslös information om Payday Loans to Repair Your Credit, How to Use The Internet to Lower Your Car-financing. Get Immediate Cash Easily. Och så vidare.

Till det måste jag bara svara. Har inga cred-problem. Har ingen bil vilket löser oerhört många problem, i alla fall fler än det skapar. Vill inte ha Immediate Cash Easily. Och vill absolut inte bli tilltalad med versaler i banala kommersiella angelägenheter. Annonser är inte Barockpoesi. Tack för mig. Och berätta gärna - ni som sett detsamma - hur man blir av med skiten. Medan jag går på Brahmskonsert.


4 kommentarer:

 1. Nej, jag ser inget sådant och det beror nog på att jag har installerat AdBlock - jag slipper annonser och reklam på alla sajter! Jag har inte AdBlock Plus, utan gratisversionen och den räcker bra långt, det är inte många gånger jag har passerat den mängd data eller tid som är gratis.
  http://en.wikipedia.org/wiki/Adblock_Plus

  SvaraRadera
 2. Jag har heller inget men har inget särskilt blockeringsprogram.

  Du fick Brahms, vi hade Bach, Frescobaldi och Mozart på orgel i S:t Jakob. Också fint. Men ? för César Franck.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, och den kyrkan är ju en av de vackraste. Och höjden ger bättre akustik, är min uppfattning.

   Det konstiga med reklamen är att jag inte haft den alls i tre år på blogger. Kan jag ha för många läsare tro? Och då hugger de efter en, the devils.

   Radera